KLIK OP FOTO OM TE VERGROTEN

KLIK OP FOTO OM TE VERGROTEN
PRIMACARNE SA IS EEN HYPERMODERN BEDRIJF,GESPECIALISEERD IN HET SLACHTEN EN VERSNIJDEN VAN ZEUGEN. DE OPRICHTERS STAMMEN UIT DE DERDE GENERATIE ZEUGENVERSNIJDERS ( FONCK IN BAVEGEM - BELGIË ) EN BESCHIKKEN DERHALVE OVER EEN ENORME KNOW-HOW. ALLE ZEUGEN WORDEN GESLACHT IN HET NAASTGELEGEN SLACHTHUIS TENEINDE DE KOUDE-KETEN NIET TE ONDERBREKEN.
OM HET VLEES ZO VLUG MOGELIJK OP LAGE KERNTEMPERATUUR TE BRENGEN, ZODAT DE BACTERIÉLE ONTWIKKELING KAN WORDEN GEBLOKKEERD, GAAN DE KARKASSEN DOOR EEN SNELKOELTUNNEL.

ONMIDDELIJK NA HET VERSNIJDEN WORDT HET VLEES VERPAKT EN BEWAARD IN DE EXPEDITIEFRIGO AAN 0 º OM VERVOLGENS VERLADEN TE WORDEN IN VRACHTWAGENS VOOR DIRECTE LEVERING BIJ DE KLANTEN.

HET VLEES BESTEMD OM INGEVROREN TE WORDEN GAAT, DIRECT NA DE VERSNIJDING, DE SNELVRIEZER IN. SLECHTS 24 UUR LATER WORDT DIT VLEES GEPALLETISEERD EN OPGESLAGEN IN DE EIGEN BEWAARDIEPVRIEZER OP EEN CONSTANTE TEMPERATUUR VAN – 20 º.
DEZE BEWAARDIEPVRIEZER HEEFT EEN CAPACITEIT VAN 1700 PALETS.

KLIK OP FOTO OM TE VERGROTEN

KLIK OP FOTO OM TE VERGROTEN
DOOR PERMANENTE CONTROLE OP TEMPERATUUR EN HYGIËNE VAN DE EIGEN BEDRIJFSDIERENARTS .ZIJN WIJ IN STAAT OM VLEES VAN HOGE HYGIËNISCHE KWALITEIT TE PRODUCEREN.
HIERBIJ WORDT GEBRUIK GEMAAKT VAN HET HACCP-PRINCIPE .